Sneller netwerken, meer data en meer leads

Qraphy biedt jouw team, naast de handige NFC visitekaartjes, gebruiksvriendelijke tools aan waarmee je sneller en slimmer kunt netwerken.

Sneller netwerken, meer data en meer leads

Qraphy biedt jouw team, naast de handige NFC visitekaartjes, gebruiksvriendelijke tools aan waarmee je sneller en slimmer kunt netwerken.

Zij hebben al gebruik gemaakt van Qraphy

NFC Visitekaartje

Een geweldige product
voor het sales team

Voor het sales team van je bedrijf bieden de visitekaartjes van Qraphy een slimme en moderne benadering van netwerken. Met de mogelijkheid om digitale content te koppelen aan een fysiek kaartje, kunnen sales professionals direct indruk maken op potentiële klanten.

NFC Visitekaartje
Een simpele aanraking met een smartphone onthult een schat aan informatie, van product video’s tot contactgegevens. Dit verrijkt niet alleen de interactie, maar kan ook leiden tot meer betekenisvolle gesprekken en uiteindelijk tot meer saleskansen. Met Qraphy visitekaartjes kunnen sales teams zich onderscheiden in een competitieve markt en een blijvende indruk achterlaten.

Qraphy Card

Het visitekaartje valt op en werkt als een leuke ijsbreker tijdens je gesprek.

Krachtige tool voor de marketing

QR-Codes hebben de potentie om een krachtig instrument te zijn in moderne reclamecampagnes. Ze bieden een directe brug tussen de fysieke wereld en digitale inhoud, waardoor marketeers een nieuwe dimensie toevoegen aan hun strategieën.
QR-Code op Productverpakking

Met de QR-Codes van Qraphy kunnen marketeers hun reclame-uitingen verrijken en interactiever maken. Stel je voor: een poster in een winkel met een QR-Code die klanten rechtstreeks naar een product pagina leidt, waar ze meer informatie kunnen vinden, reviews kunnen lezen en het product direct kunnen kopen.

Deze naadloze overgang van offline naar online kan de betrokkenheid van klanten vergroten en de kans op conversie verhogen.

QR-Code op Productverpakking
Statistieken in het Qraphy Dashboard

Sterke toevoeging voor Personeelszaken

Voor de HR-afdeling biedt Qraphy een innovatieve benadering om personeelsinformatie te beheren en te delen. Met Qraphy’s digitale visitekaartjes kunnen HR-professionals moeiteloos essentiële informatie van medewerkers beheren en updaten. Denk aan contactgegevens, functietitels, LinkedIn-profielen en meer. Dit zorgt voor een gestroomlijnde communicatie binnen het team en maakt het gemakkelijker om nieuwe werknemers te introduceren.

Statistieken in het Qraphy Dashboard

Bovendien kunnen HR-managers met de datatrackingfuncties van Qraphy inzicht krijgen in de interacties en het succes van hun team op netwerkevenementen.

Geen gedoe meer met stapels papieren visitekaartjes. Onze maatwerk visitekaartjes zijn de groene, duurzame vervanger voor die 500 papieren kaartjes. Goed voor jou en voor onze planeet!

Wat klanten zeggen

Ontdek waardevolle feedback van tevreden klanten.

Adviesgesprek Kennismaken

Heb je een vraag of een specifiek idee en ben je benieuwd wat daar de kosten voor zijn? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op en geven we een vrijblijvende inschatting van de kosten. Of plan direct een gratis online adviesgesprek in via onderstaande knop en ontvang direct een aantal tips waarmee je onze diensten kunt gebruiken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
In welke features ben je geïnteresseerd?
GDPR Overeenkomst

Zij hebben al gebruik gemaakt van Qraphy

Duurzamer ondernemen of eenvoudig informatie delen. Voor bedrijven zijn er diverse redenen om over te stappen.

Met vestigingen in Aalsmeer, Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Purmerend, Schiphol en Zaandam is Gomes dé Mercedes-Benz dealer van Noord-Holland.
Of het nu gaat om het beveiligen en back-uppen van bestanden, optimaal mobiel werken of de huidige cyberrisico’s; SPOT regelt het.
Werkkracht biedt diagnostiek, trainingen, begeleiding en werkervaringsplaatsen en werken aan innovatieve oplossingen waar iedereen telt.

Voeg een nieuw blok toe

Standaard blokken

Knop / Link

Voeg een of meer knoppen toe.

Tekstblok

Een tekstblok met of zonder titel.

Contactgegevens

Contactgegevens met of zonder VCard-knop.

Contactformulier

Een contactformulier, in te vullen door bezoekers.

Document

Voeg een downloadbaar document toe.

Widgets

Instagram

Voeg jouw Instagram posts toe.

Facebook

Voeg een Facebook post toe.

Tiktok

Voeg jouw Tiktok posts toe.

LinkedIn

Voeg LinkedIn content toe.

Twitter/X

Voeg jouw Twitter/X feed toe.

Snapchat

Voeg Snapchat posts toe.

Behance

Voeg een Behance portfolio toe.

Pinterest

Voeg een Pinterest bord toe.

Twitch

Voeg jouw Twitch feed toe.

Youtube

Voeg een Youtube video toe.

Nieuwste Youtube video

Voeg automatisch jouw nieuwste video toe.

Vimeo

Voeg een Vimeo video toe.

Reddit

Voeg een Reddit thread toe.

Soundcloud

Voeg een Soundcloud ding? toe.

Apple Music

Voeg een Apple Music playlist toe.

Spotify

Voeg een Spotify playlist toe.

Maps

Voeg een kaart toe.

Calendly

Voeg een Calendly kalender toe.

Shopify

Voeg een mini webwinkel toe.

Whatsapp

Geen idee wat hier de bedoeling van is.