Wat is NFC?

Bij Qraphy streven we ernaar om NFC-technologie toegankelijk te maken voor iedereen, of het nu gaat om het delen van contactgegevens, het verbeteren van marketingcampagnes of het verrijken van leerervaringen. Maar wat is NFC eigenlijk?

Wat is NFC?

Bij Qraphy streven we ernaar om NFC-technologie toegankelijk te maken voor iedereen, of het nu gaat om het delen van contactgegevens, het verbeteren van marketingcampagnes of het verrijken van leerervaringen. Maar wat is NFC eigenlijk?

NFC Visitekaart

Near Field Communication

NFC Visitekaart

NFC, wat staat voor Near Field Communication, is een draadloze communicatietechnologie die het mogelijk maakt om informatie uit te wisselen tussen apparaten die zich dicht bij elkaar bevinden, meestal binnen een straal van enkele centimeters.

Deze technologie maakt gebruik van radiofrequentie-identificatie (RFID) en werkt op een vergelijkbare manier als contactloze betalingen met bankpassen of mobiele telefoons.

Snel delen van informatie

Een van de belangrijkste kenmerken van NFC is de snelheid en eenvoud waarmee apparaten met elkaar kunnen communiceren. Door simpelweg twee apparaten met NFC-functionaliteit dicht bij elkaar te houden, kunnen ze draadloos gegevens uitwisselen zonder dat er een ingewikkelde koppelingsprocedure nodig is.

Connectie maken met een mobiele telefoon

Dit maakt NFC ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder contactloze betalingen, openbaar vervoer, toegangscontrole en meer.

Connectie maken met een mobiele telefoon

NFC

Bij Qraphy streven we ernaar om NFC-technologie toegankelijk te maken voor iedereen, of het nu gaat om het delen van contactgegevens, het verbeteren van marketingcampagnes of het verrijken van leerervaringen.

NFC Visitekaartje

Qraphy en NFC

Bij Qraphy omarmen we de mogelijkheden van NFC en integreren we deze technologie in onze producten, zoals de QraphyCard.

NFC Visitekaartje

Met de NFC-functie van de QraphyCard kunnen gebruikers eenvoudig digitale informatie delen door simpelweg hun kaart in de buurt van een NFC-compatibel apparaat te houden, zoals een smartphone of tablet. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor persoonlijke en zakelijke communicatie.

NFC

Onze missie is om innovatieve oplossingen te bieden die mensen helpen om slimmer te communiceren en verbindingen te leggen in een steeds meer verbonden wereld.

Handig op netwerkevenementen

Stel je voor dat je op een netwerkevenement bent en je wilt je contactgegevens delen met een potentiële klant of zakenpartner. In plaats van het uitdelen van papieren visitekaartjes die gemakkelijk verloren kunnen gaan, kun je eenvoudig je QraphyCard tegen de smartphone van de ontvanger tikken en al je contactinformatie wordt direct overgedragen.

Het voordeel is dat je maar een kaart bij je hoeft te houden, die perfect in je pashouder past, je duurzaam netwerkt én je een blijvende herinnering achterlaat door het moment dat je je kaart toont.

T-Shirt met QR-Code

Interactie Marketing door NFC?

T-Shirt met QR-Code

NFC biedt ook mogelijkheden voor interactieve marketing en reclame. Stel je voor dat je een poster ziet voor een evenement of product dat je interesseert. Met een snelle aanraking van je smartphone op de NFC-tag op de poster, kun je direct meer informatie ontvangen, zoals een link naar de ticketverkoop, een video met product demonstratie of een kortingsbon voor je volgende aankoop.

Een ander voorbeeld is het gebruik van NFC in het onderwijs. Leerlingen kunnen hun smartphones gebruiken om informatie te verzamelen van NFC-tags in lesmaterialen, waardoor ze snel toegang krijgen tot aanvullende leermiddelen, video’s of interactieve opdrachten.

NFC

Met NFC als een integraal onderdeel van onze producten, streven we ernaar om digitale communicatie eenvoudiger, sneller en relevanter te maken voor iedereen.

Wat klanten zeggen

Ontdek waardevolle feedback van tevreden klanten.

Kennismaken?

Heb je een vraag of een specifiek idee en ben je benieuwd wat daar de kosten voor zijn? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op en geven we een vrijblijvende inschatting van de kosten. Of plan direct een gratis online adviesgesprek in via onderstaande knop en ontvang direct een aantal tips waarmee je onze diensten kunt gebruiken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
In welke oplossingen ben je geïnteresseerd?
GDPR Overeenkomst

Zij hebben al gebruik gemaakt van Qraphy

Duurzamer ondernemen of eenvoudig informatie delen. Voor bedrijven zijn er diverse redenen om over te stappen.

Met vestigingen in Aalsmeer, Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Purmerend, Schiphol en Zaandam is Gomes dé Mercedes-Benz dealer van Noord-Holland.
Of het nu gaat om het beveiligen en back-uppen van bestanden, optimaal mobiel werken of de huidige cyberrisico’s; SPOT regelt het.
Werkkracht biedt diagnostiek, trainingen, begeleiding en werkervaringsplaatsen en werken aan innovatieve oplossingen waar iedereen telt.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord:

Voeg een nieuw blok toe

Standaard blokken

Knop / Link

Voeg een of meer knoppen toe.

Tekstblok

Een tekstblok met of zonder titel.

Contactgegevens

Contactgegevens met of zonder VCard-knop.

Contactformulier

Een contactformulier, in te vullen door bezoekers.

Document

Voeg een downloadbaar document toe.

Widgets

Instagram

Voeg jouw Instagram posts toe.

Facebook

Voeg een Facebook post toe.

Tiktok

Voeg jouw Tiktok posts toe.

LinkedIn

Voeg LinkedIn content toe.

Twitter/X

Voeg jouw Twitter/X feed toe.

Snapchat

Voeg Snapchat posts toe.

Behance

Voeg een Behance portfolio toe.

Pinterest

Voeg een Pinterest bord toe.

Twitch

Voeg jouw Twitch feed toe.

Youtube

Voeg een Youtube video toe.

Nieuwste Youtube video

Voeg automatisch jouw nieuwste video toe.

Vimeo

Voeg een Vimeo video toe.

Reddit

Voeg een Reddit thread toe.

Soundcloud

Voeg een Soundcloud ding? toe.

Apple Music

Voeg een Apple Music playlist toe.

Spotify

Voeg een Spotify playlist toe.

Maps

Voeg een kaart toe.

Calendly

Voeg een Calendly kalender toe.

Shopify

Voeg een mini webwinkel toe.

Whatsapp

Geen idee wat hier de bedoeling van is.