Ons verhaal

Wat begon met een simpel idee om informatie te delen met QR-Codes en NFC-tags, groeide uit tot een platform vol mogelijkheden om te delen, koesteren en ontdekken.

Onze visie

We streven ernaar om een duurzame en creatieve onderneming te zijn in de wereld van informatie-uitwisseling, waarbij we kwaliteit, transparantie en creativiteit hoog in het vaandel dragen.

Onze missie

Onze missie is om jou te helpen makkelijker informatie te delen en nieuwe connecties te maken met behulp van slimme visitekaartjes en andere (digitale) producten. We willen ervoor zorgen dat het uitwisselen van gegevens leuk en simpel wordt, zodat jij snel in contact kunt komen met anderen.

Ons team

Een developer, creatieveling en een verkoper bundelden hun krachten met een idee: fysieke producten verbinden met digitale content. Zo werd Qraphy geboren.

Onze missie is om digitale connectiviteit te vereenvoudigen en persoonlijke netwerken te versterken door middel van innovatieve technologieën (zoals NFC en QR), waardoor het uitwisselen van informatie moeiteloos en efficiënt wordt.

Onze visie

Onze visie is om een toonaangevende leverancier te worden van duurzame en innovatieve (digitale) producten, waarbij we de acceptatie van digitalisatie bevorderen en de ecologische voetafdruk minimaliseren. We streven naar een wereld waarin niet-milieuvriendelijke producten tot het verleden behoren, en waar mensen efficiënt, moeiteloos en veilig informatie kunnen uitwisselen via onze technieken.

Bij het nastreven van deze visie, hechten we grote waarde aan kwaliteit, transparantie en creativiteit. We streven naar de hoogste kwaliteitsnormen in onze producten en diensten, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en materialen om een duurzaam en betrouwbaar product te leveren.

Transparantie staat centraal in onze bedrijfsvoering, waarbij we open communiceren over onze processen, prijzen en duurzaamheidsinspanningen.

Tot slot: een samensmelting van creativiteit en innovatie vormt de basis van onze benadering. We streven ernaar om voortdurend nieuwe ideeën en oplossingen te ontwikkelen die onze klanten verrassen en inspireren.

Voeg een nieuw blok toe

Standaard blokken

Knop / Link

Voeg een of meer knoppen toe.

Tekstblok

Een tekstblok met of zonder titel.

Contactgegevens

Contactgegevens met of zonder VCard-knop.

Contactformulier

Een contactformulier, in te vullen door bezoekers.

Document

Voeg een downloadbaar document toe.

Widgets

Instagram

Voeg jouw Instagram posts toe.

Facebook

Voeg een Facebook post toe.

Tiktok

Voeg jouw Tiktok posts toe.

LinkedIn

Voeg LinkedIn content toe.

Twitter/X

Voeg jouw Twitter/X feed toe.

Snapchat

Voeg Snapchat posts toe.

Behance

Voeg een Behance portfolio toe.

Pinterest

Voeg een Pinterest bord toe.

Twitch

Voeg jouw Twitch feed toe.

Youtube

Voeg een Youtube video toe.

Nieuwste Youtube video

Voeg automatisch jouw nieuwste video toe.

Vimeo

Voeg een Vimeo video toe.

Reddit

Voeg een Reddit thread toe.

Soundcloud

Voeg een Soundcloud ding? toe.

Apple Music

Voeg een Apple Music playlist toe.

Spotify

Voeg een Spotify playlist toe.

Maps

Voeg een kaart toe.

Calendly

Voeg een Calendly kalender toe.

Shopify

Voeg een mini webwinkel toe.

Whatsapp

Geen idee wat hier de bedoeling van is.